BLEYS

SPECIALIST IN WONINGVENTILATIE

Ventilatie is een niet geliefd onderwerp in de bouw. Toch is het een belangrijk aspect van modern wonen.

Een goede ventilatie heeft erg veel voordelen. Onze lat ligt hoog en net daarom leveren we uitsluitend perfect afgewerkte producten af. Wij werken zeer klantgericht en zorgen steeds voor een passend systeem in jouw woning, appartement of utiliteit. Ondertussen durven we ons specialist in het realiseren van ventilatiesystemen noemen. Bij ons kan je gegaraneerd op een deskundige begeleiding rekenen.

Ons moto: ‘Behandel jouw klanten zoals je zelf graag behandeld wilt worden.’.

TRENDS

Wij volgen regelmatig opleidingen en lezen elk artikel dat verband houdt met woningventilatie. Zo blijven we op de hoogte van de laatste technieken en wettelijke normen. Wij houden steeds rekening met de moderne manier van energiezuinig bouwen.

ONZE VISIE

Een gezond binnenklimaat start met een doordacht ontwerp van uw mechanische installatie, het gebruik van de juiste materialen en een goede uitvoering. Een vlotte samenwerking tussen architect, bouwheer en onszelf als ventilatiespecialist is hierbij noodzakelijk.

VAKKUNDIGE INSTALLATIES

Wij plaatsen uitsluitend vakkundige installaties en dit met de nodige precisie.

CORRECTE SERVICE

Wij bieden een correcte service voor en na de plaatsing van onze producten.

PERFECTE OPLOSSING

Wij denken met jou mee en zoeken steeds de meest passende oplossing voor jouw project.

DSC00886_crop

DE MAN ACHTER VENTILATIE BLEYS

Ik ben Tom Bleys.  Sport en vooral fietsen zijn mijn passie.  Een gezonde en actieve levensstijl is mijn motto en meteen ook de motor van mijn bedrijf. Als je weet dat we gemiddeld 80% van onze tijd binnenshuis doorbrengen brengen, dan besef je ook dat de kwaliteit van de lucht zeer belangrijk is voor onze gezondheid. Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond huis dus! Dat is de ideale wereld.  En door mijn werk draag ik er toe bij.  Een goed geïnstalleerd en afgesteld ventilatiesysteem zorgt letterlijk voor de gezondheid van mijn klanten. Hoe mooi en waardevol is dat?

Tom Bleys – zaakvoerder