ZELFBOUW

DOE HET ZELF

Ga je bouwen of je woning renoveren en wil je zelf de ventilatie in je woning plaatsen? Dat kan!

TOM BLEYS WONINGVENTILATIE BIEDT JE …

 • Advies over het meest geschikte ventilatiesysteem voor jouw woning
 • Een boor- en leidingplan voor jouw woning
 • Levering van alle materialen op een vooraf afgesproken tijdstip bij jou op de werf
 • Hulp bij het opstarten van de werf
 • Wij leveren ook de kleine materialen die nodig zijn om het systeem te plaatsen
 • Inregelen van de unit en een inregelverslag voor de EPB-verslaggever

WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR

Heb je technische ondersteuning nodig, dan staan we steeds voor jou klaar. Telefonische assistentie of een vakman bij jou op de werf, beide zijn mogelijk. Contacteer ons voor de tarieven.

Je bespaart tot 30%!

VRAAG HIER EEN OFFERTE

Voor frisse lucht op maat

Wij maken je offerte zo snel mogelijk op.

ANDERE ZELFBOUWERS GINGEN U VOOR …

 • Wij hebben een positieve ervaring met de firma Woningventilatie Bleys. Mijn vrouw en ik zijn vorig jaar aan onze woning begonnen. Er komt heel wat bij kijken. Via het internet zijn wij op zoek gegaan naar een firma voor ons ventilatiesysteem. Verschillende firma’s zijn bij ons langs geweest. Zo kregen we inzicht in wat voor systemen er op de markt zijn. Van Tom Bleys hadden we de beste indruk. Door hem hebben we het ook aangedurfd om ons ventilatiesysteem zelf te plaatsen. Duidelijke afspraken, goede communicatie en tips hoe we te werk moeten gaan… Het pakket werd stipt en volledig aangeleverd. We wisten op voorhand precies hoeveel onze installatie zou kosten. Volgend jaar trouwt ons dochter. Zij hebben ook bouwplannen en ik ben er zeker van dat zij ook met Woningventilatie Bleys zullen samenwerken.

  Familie Jans uit Westerlo
 • Wij wilden graag ventilatiesysteem type D. We waren bezorgd, we vinden het een delicate onderneming waar veel mis mee kan gaan (lawaai, slechte ventilatie, ...) en wilden liever geen cowboys in onze bouw. Hier in de Kempen heeft Woningventilatie Bleys een goede reputatie. Ervaringen van andere bouwers hebben ons overtuigd. En ja, ook wij zijn tevreden, zowel over de manier van aanpak, als de installatie zelf. Op een bepaald moment was er een probleem met de aansluiting van de condensafvoer, de aannemer sanitair was deze vergeten aan te sluiten, maar dat wisten we pas achteraf. Toen Tom het probleem al opgelost had. Ook service achteraf dus.

  Jan S. uit Heultje